CV

noshorning.jpg

Noshörningen föddes i förra seklet i Utlandet. Det ligger bortanför Södertälje. Efter ett otal halvhjärtade studier och flera karriärsvängar hamnade han på sin sista utpost, Och vid den posteringen står han ”to the bitter end”, eller ”till den ljuva ändan” för att använda hans egna vokabulär.

Noshörningen saknar intresse för golf, segling, realpolitik och straffarbete med sommarstugan. Han saknar även intresse för jazz och dansbandsmusik. Hans intresse för att arbeta ihjäl sig är dock stort.

Hela livet ägnar han åt att lyckas utföra det han inte känner för och misslyckas med det han älskar, nämligen att vara en  ”renissance-människa”. Många i Noshörningens omgivning tror att hans misslyckande beror på att han är född i utlandet och inte vet hur ordet ”renässans” skulle stavas på svenska.

Han är även en riktig djurvän. Älskar framför allt kalvar, ripor, fasaner och lamm. Med ett gott vin till.

Noshörningens stora passion för att bekämpa orättvisor är känd, åtminstone för alla väderkvarnar som fått smaka på hans trubbiga lans. Han ogillar skarpt att det finns människor som sätter sig över andra människor, framförallt över honom själv. Det tycker han är djupt orättvist. Lika orättvist som Gudrun Schymans rätt att pissa offentligt, fiffla med bidrag och ändå bli Fis högsta höns. Eller också är det sistnämnda rätt åt Gudrun.

Och om nu någon har missat det så är Noshörningen en hane. Och vill man, mot förmodan komma i kontakt med honom går det bra att försöka på följande länk. Man kan till och med förvänta sig svar, om  noshörningen fortfarande är vid sina sinnes fulla bruk vill säga .

noshorningen@yahoo.se


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu